Kennisbank
Thuiswerken B.C.A
Geplaatst door Joost Puister Aan 26 November 2015 05:43 PM

Installatie SSL Certificaat t.b.v Remote Desktop

1. Download van deze pagina het SSL Certificaat installatie pakket, en bewaard dit op het bureaublad van de computer.
  2. Na de download dubbelklik op het pakket en volg de stappen op het scherm, de standaard waarden zijn voldoende.
  3. Na het uitpakken verschijn er een venster met de vraag "Install the certificate on my computer" of "Install the certificate on mij mobile device" maak hier de keuze voor "Install the certificate on my computer" en druk op de knop Install.
  4. Er verschijnt nu de melding "You can now connect to the My remote web workplace" en sluit dan het venster.

Download nu de koppeling: remote_desktop_bca.rdp en sla deze op op uw bureaublad. Dubbelklik om verbinding te maken met de server en de inloggegevens zijn bekend.

Bijlage(n)

install certificate package.exe (113.91 KB)
 remote_desktop_bca.rdp (2.23 KB)
(0 stem(men))
Dit artikel heeft mijn vraag opgelost
Dit artikel lost mijn vraag niet op.

Commentaar (0)
Klanten portaal by New Image ICT BV case