Kennisbank
Remote Werken B&R
Geplaatst door Joost Puister Aan 24 December 2013 02:00 PM

Installatie SSL Certificaat t.b.v Extern bureaublad snelkoppeling

1. Download onderaan deze pagina "install certificate package.exe", en sla deze op op het bureaublad van je laptop/pc.
  2. Na de download dubbel klik op het bestand en volg de stappen op het scherm:
  3. Uitvoeren
  4. Install certificate on my computer
  5. Install
  6. Close
  7. Als onderstaande afbeelding verschijnt is de installatie gelukt, zo niet neem telefonisch contact op met Joost, via Hans dan installeren we het via Teamviewer.

8. Het certificaat is nu geinstalleerd, Download onderaan deze pagina nu "extern bureaublad nieuwe server.rdp" dit is de nieuwe snelkoppeling om op de nieuwe serveromgeving te kunnen inloggen.
  9. Gebruikersnaam en wachtwoord zijn verstuurd per sms/whatsapp

Alle bovenstaande stappen zijn al uitgevoerd op de laptops die afgelopen maandag op kantoor aanwezig waren.

Bijlage(n)

install certificate package.exe (113.91 KB)
 extern bureaublad nieuwe server.rdp (2.39 KB)