Kennisbank: Thuis Werken
SonicWALL SSL-VPN Remote Desktop
Geplaatst door Richard van Vliet Aan 25 July 2013 01:54 PM

In dit artikel vind u een uitleg voor het gebruik van Remote Desktop via een SonicWALL SSL-VPN .

Voor dat u deze optie kan gebruik moet U zorgen dat er eenmalig Java is geinstaleerd op de computer.
een uitleg hoe dit kan worden gedaan is te vinden op deze pagina.

In onderstaand filmpje kunt u zien hoe u verbinding maakt met Remote Desktop, een directe link is hier te vinden.
Indien ingesteld zal na het opstaren van de verbinding ook direct worden aangemeld op Remote Desktop.