Kennisbank: Downloads
SonicWALL NetExtender SSL-VPN
Geplaatst door Richard van Vliet Aan 25 July 2013 12:17 PM

Bij dit artikel vind u de link naar de download voor de SonicWALL NetExtender SSL-VPN Client voor windows en links naar de download voor andere platformen.
het wordt aangeraden om de windows versie van de NetExtender te downloaden via de link uit de Virtual Office van de Sonicwall.

Voor de installatie kunt u de standaard instellingen gebruiken.
Als de installatie is voltooid vind u op het buroblad een snelkoppeling naar de client.

NetExtender Client Download

Download hier

tags : sonicwall vpn ssl-vpn netextender

Bijlage(n)

(1 stem(men))