Kennisbank: Downloads
Hulp op afstand - Remote support tool
Geplaatst door Arie Anker Aan 02 March 2011 03:51 PM

Om u eenvoudiger en sneller te kunnen helpen maken wij gebruik van een tweetal hulp programma's Teamviewer en Simple-Help.

Met deze applicaties kunnen wij uw computer op afstand bedienen en kunnen wij u eenvoudiger helpen bij uw problemen.

Windows

• Klik op de onderstaande afbeeldingen om de download te starten.

TeamViewer Windows

• Kies bij het downloaden voor uitvoeren of sla het programma op.
  • Indien u het programma heeft opgeslagen start het dan,
  • Na het starten krijgt u onderstaande scherm te zien.

QuickSupport Screenshot Windows

• Geef het ID en Wachtwoord door aan de support medewerker dan kan deze uw computer bedienen.

MacOS

• Klik op de onderstaande afbeeldingen om de download te starten.

TeamViewer MacOS

• Kies bij het downloaden voor uitvoeren of sla het programma op.
  • Indien u het programma heeft opgeslagen start het dan,
  • Na het starten krijgt u onderstaande scherm te zien.

QuickSupport Screenshot Windows

• Geef het ID en Wachtwoord door aan de support medewerker dan kan deze uw computer bedienen.

TeamViewer Linux