Kennisbank: Thuis Werken
SSL Certificaat C.W.A.
Geplaatst door Richard van Vliet Aan 01 March 2011 10:14 AM

Installatie SSL Certificaat t.b.v Remote Web Workplace en Outlook Webmail

1. Download van deze pagina het SSL Certificaat installatie pakket, en bewaard dit op het bruroblad van je computer.
  2. Na de download dubbel klik op het pakket en volg de stappen op het scherm, de standaard waarden zijn voldoende.
  3. Na het uitpakken verschijn er een venster met de vraag "Install the certificate on my computer" of "Install the certificate on mij mobile device" maak hier de keuze voor "Install the certificate on my computer" en druk op de knop Install.
  4. Er verschijnt nu de melding "You can now connect to the My remote web workplace" en sluit dan het venster.

Nu kan men gebruik maken van de remote web workplace en de Outlook Web Access (Webmail) van uw server, deze zijn te vinden op de volgende locaties.

• https://webmail.cwang.nl/remote
  • https://webmail.cwang.nl/owa

Bijlage(n)

install certificate package.exe (113.85 KB)
 install certificate package 2015.zip (49.09 KB)
 cwa-rdh01.rdp (2.18 KB)