Kennisbank: Drivers en Tools
Remote Desktop 7.0 en CredSSP NLD
Geplaatst door - NA - Aan 18 September 2010 06:14 PM

Bij het gebruik van Windows XP en Remote desktop zijn de onderstaande updates belangrijk om te instaleren, Deze update vereist dat Service Pack 3 van Windows XP reeds is geinstaleerd.

De bijgevoegde bestanden bevatten de Windows Remotre desktop versie 7.0 update en de update voor Wachtwoord beheer voor de Nederlandse versie van Windows XP.

• Controleer de Windows XP versie, klik met de rechter muis op het Icoon Deze Computer en kies eigenschappen, als er SP3 wordt vermeld is de computer bijgewerkt.
  • Downlowd de onderstaande bestanden.
  • Pak deze uit in een folder en doe de updates in de onderstaande volgorde.
  1. Instaleer update WindowsXP-RDP7.0_KB969084-x86-nld.exe
  2. Instaleer WindowsXP-KB953760-x86-NLD.exe
  3. Instaleer WindowsXP-KB953760-v2-x86-NLD.exe
  4. Start de computer opnieuw op.
  5. instaleer CredSSP.reg , voeg deze toe aan het windows Register.
  6. Start de computer opnieuw op.

Bijlage(n)

remote desktop 7.0 en credssp nld.exe (3.26 MB)