Kennisbank
Openbare Mappen toevoegen aan favorieten
Geplaatst door Arie Anker Aan 10 June 2008 10:23 AM

Een snelkoppeling naar een openbare map aan de map Favorieten toevoegen

Van toepassing op: Microsoft Office Outlook 2003

Alles weergeven

Alles verbergen

Voor deze functie moet u gebruikmaken van een Microsoft Exchange-account. De meeste privé-accounts maken geen gebruik van Exchange.

1.     Klik in de mappenlijst (mappenlijst: de beschikbare mappen in uw postvak. Klik op het plusteken (+) naast een map om de submappen weer te geven. Klik in het menu Start op Mappenlijst om de mappenlijst weer te geven.) in het navigatiedeelvenster (Navigatievenster: de kolom aan de linkerzijde van het Outlook-venster die deelvensters, zoals Snelkoppelingen en E-mail, en de snelkoppelingen of mappen in de verschillende deelvensters bevat. Klik op een map om de items in de map te zien.) met de rechtermuisknop op de openbare map waarvoor u een snelkoppeling wilt toevoegen en klik vervolgens op Aan favorieten toevoegen in het snelmenu.

2.     U kunt de naam wijzigen van de openbare map die in uw map Favorieten wordt weergegeven door een nieuwe naam te typen in het vak Naam van map in Favorieten.

3.     Klik op Opties en selecteer de gewenste opties als u snelkoppelingen wilt toevoegen aan submappen van deze openbare map.

4.     Klik op Toevoegen.

(483 stem(men))