Kennisbank: Mobiele apparaten
Melding BTtrayCE.exe na installatie Tom Tom
Geplaatst door Arie Anker Aan 27 January 2010 02:02 PM

Mijn mobiel geeft "BTtrayCE.exe geen geldige pocket-PC toepassing " na installatie van Tom Tom

Het probleem wordt veroorzaakt door de installatie van tomtom 7. Die plaatst nieuwe BT bestanden in je windows map waardoor BT niet meer aan wil.

TOMTOM plaatst nieuwe BT dlls in de windows folder die je moet verwijderen:

\Windows\BtSdkCE30.dll
\Windows\BtCoreIf.dll

Je kan ze hernoemen of verwijderen.

Dus: ga naar verkenner, dan naar windows zet bij menu het vinkje aan bij "Alle bestanden weergeven" en zoek naar "BtSdkCE30.dll" en "BtCoreIf.dll". Verander de namen in: "BtSdkCE30_1.dll" en "BtCoreIf_1.dll". Dan een softreset en alles werkt weer zoals het moet!

(300 stem(men))
Dit artikel heeft mijn vraag opgelost
Dit artikel lost mijn vraag niet op.

Commentaar (2)
Ruud
04 May 2010 09:27 PM
precies gedaan wat er staat en alles werk nu perfect prima oplossing.
Evert
31 December 2012 02:28 PM
En ook na bijna 3 jaar maak je hiermee iemand HEEL blij met deze post!