Kennisbank: Outlook
Waar is mijn bewaarde document die ik vanuit Outlook opende ??
Geplaatst door Arie Anker Aan 24 September 2009 07:37 AM

Waar staat het document nadat u een bijlage bewaard vanuit Outlook.

Waar staat de tijdelijke bestanden folder van Outlook (voorheen bekend onder de naam OLK folder) Of waar bewaart Microsoft haar data zoals attachments ?

Waar staat nu toch die verd#%$# OLK Folder ???

Het antwoord :

De plek waar de bestanden staan is afhankelijk van de versie van Outlook en de gebruiker die het moment van openen/wijzigen ingelogd was, de OLK tijdelijke bestandenfolder wordt dus altijd op een andere plek gecreerd.

Om achter de plek te komen waar Outlook zijn tijdelijke bestanden plaatst moet je kijken in je Windows Register (let op hierin niets wijzigen ), het register open je met regedit32 of regedit.

De locatie waar Outlook zijn tijdelijke bestanden plaatst kan je vinden in de volgende hyve.:

Outlook 97HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\8.0\Outlook\Security
Outlook 98HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\8.5\Outlook\Security
Outlook 2000HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\9.0\Outlook\Security
Outlook 2002/XPHKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Security
Outlook 2003HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Security
Outlook 2007HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Security

Veel Succes

New Image ICT BV

(297 stem(men))